Skocz do zawartości
jarkot99

Studia teoretyczne a praktyka

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim forumowiczom, jestem studentem 1 roku poszedłem na studia zgodnie z moimi zainteresowaniem na Podyplomówki z marketingu i pr, na stronie kierunku był on przestawiany jako  "praktyczny", orowadzony przez doświadczonych praktyków, gdzie nabędziemy konkretne umiejętności  pomocne w naszej przyszłej karierze, jak się domyślacie Podyplomówki z reklamy reklamą a życie życiem, Dużo suchej teorii która często jest już nieaktualna,  nie chce zmarnować tych 3 lat życia, dlatego zapytam: czy dobrym pomysłem będzie samodzielna nauka np. reklam na facebooku, prowadzenia social media(nawet wymyślonych), znalezienie stażu w firmie i przejście na studia zaoczne? .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Po raz pierwszy słyszę, że dawanie koperty jest obowiązkowe. Byłam na kilku weselach i nigdy nic takiego... A o upodobania zapytaj przyjaciółkę. Trochę mnie dziwi, że określasz tę osobę tak poważnym mianem, a o to, co masz j e j kupić, pytasz osoby obce. Przecież przyjaźń to bliska relacja, więc na pewno każda z Was zna upodobania drugiej. Jeśli szukasz czegoś pamiątkowego na dłużej, polecam pracownię ceramiki z Bolesławca https://andyceramika.pl/ Znajdziesz tutaj piękną ręcznie malowaną ceramikę
    • Za chwilę mam wesele w bardzo wąskim gronie i głowię się nad prezentem. Najpierw urząd, potem mała restauracja, później spotkanie w domu. Bez przepychu, tylko najbliżsi. Nie chcę kupować żadnych dekoracyjnych drobiazgów bez sensu. Może ktoś podpowie coś ciekawego i innego niż zwykle?
    • Przez drugie półrocze 2025 nie robiłam nadgodzin prawie wcale. Teraz ten styczeń jest masakryczny, bo jest kumulacja JPK CIT i znaczniki, pytania klientow o ksef, na zamkniecie kwartału wpadły sprawozdania do NBP, jakieś kwartalne zaliczki na CIT.... Siedze po 10-11h dziennie a żeby przerobić to wszystko chyba bym musiała 24h  Dosłownie mam ochote w trakcie pracy wylączyć komputer i wyjść Zastanawiam się nad konsultacją z księgową https://olgarymkiewicz.pl/oferta/psycholog-online/
    • Pytanie z innej beczki - ile czasu dziennie spędzacie przed komputerem? I czy macie czasem dosyć tego zawodu? Chyba łapie mnie wypalenie zawodowe
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.