Milanoos20 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Mam już prawie cały gotowy projekt na temat projekt magazynu dystrybucyjnego. Brakuje mi tylko wymaganych w projekcie obliczeń. Jakie to mogą być obliczenia poza powiedzmy pojemnością i przepustowością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 12 godzin temu, Milanoos20 napisał: Mam już prawie cały gotowy projekt na temat projekt magazynu dystrybucyjnego. Brakuje mi tylko wymaganych w projekcie obliczeń. Jak można mówić o projekcie, jeśli nie ma obliczeń ani nawet informacji o jego przedmiocie? Przecież to nieporozumienie. Wygląda na to, że w ogóle nie wiesz, co chcesz projektować w ramach tego magazynu, a opcji jest sporo - architektura, konstrukcja budowlana, elektryka, wod-kan, klimatyzacja, teletechnika itd. To wszystko zależy od pojemności i przepustowości magazynu. No i podstawowa sprawa - magazyn to nie prom kosmiczny i nie jest to żadna wiedza tajemna, więc co stoi na przeszkodzie do sięgnięcia po literaturę przedmiotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...