WestCannabis Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Witam, nie wiedziałem w którą kategorie to wsadzić dlatego piszę w tej. Wiecie może czy uczelnia może nie wydać ocen oraz punktów ECTS z moich wcześniejszych zaliczonych semestrów? Mam aktualnie zaległe czesne i wymagają ode mnie zapłaty za wydanie tych dokumentów. Nie znam się na tym dlatego wolę z nimi nie dyskutować na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 trudny temat, niby nie powinni tego wiązać ze sobą, ale pewnie chcą odzyskać pieniądze. Moim zdaniem wydadzą Ci oceny bo muszą ale będą robić pod górkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 @WestCannabis, zawsze możesz poprosić o wskazanie podstawy prawnej takiego działania, nic nie stoi na przeszkodzie. Inna sprawa, że długi wobec uczelni od pewnego czasu przedawniają się dopiero po 10 latach, więc szansa na wymiganie się pozostaje niewielka i uczelnie doskonale o tym wiedzą. 4 godziny temu, WestCannabis napisał: Wiecie może czy uczelnia może nie wydać ocen oraz punktów ECTS z moich wcześniejszych zaliczonych semestrów? Nie masz jeszcze indeksu elektronicznego z możliwością wydruku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...