antylopa7 Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Cześć, Ostatnio w pracy zostało mi postawione wymaganie posiadania wykształcenia wyższego, chodzi tylko o formalność, dokument. Pracuję właściwe 6 dni w tygodniu, czasu na naukę kompletnie nie mam, więc szukam prywatnej uczelni, gdzie minimalnym/zerowym nakładem pracy mogę taki dyplom uzyskać. Czy ktoś z Was studiował/studiuje na takiej uczelni lub mógłby polecić tego typu miejsce, najlepiej na kierunku Kierunek ekonomia lub pokrewne? Będę wdzięczny za każdą pomoc :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 A miasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antylopa7 Opublikowano 19 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Nie ma zbyt dużego znaczenia dla mnie, mogę dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 @antylopa7, poszukaj sobie uczelni prowadzącej studia w trybie online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Są takie w Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antylopa7 Opublikowano 19 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Masz jakieś konkretne na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Jeśli wpiszesz w Google studia online Łódź to masz od razu wyniki. Chociażby 1 naturalny wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antylopa7 Opublikowano 20 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Może słyszałeś coś konkretnego o nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Nic specjalnego. Spełniają Twoje wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...