Martynax Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Witam, Cały czas mam wątpliwości odnoście mojego kierunku studiów i żałuje, ze nie zapisałam się na jeszcze inne. Ale cóż.. zostałam przyjęta na zarządzenie i inżynierię produkcji, ale dostałam propozycje przeniesienia się na jakość i rozwój produktu. Są to kierunki inżynierskie na UEP-ie. Zastanawiam się czy zostać już na tym pierwszym i nie kombinować, a później być może zacząć jeszcze jakiś kierunek czy może jednak pójść na tą jakość i rozwój produktu? Czy ma ktoś może jakieś doświadczenie albo sugestie, co jest lepsze? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Po nazwie wnoszę że zostań na tym 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Coraz bardziej wstyd przyznać, że jest się inżynierem, kiedy tytuł ten pozwalają zdobyć uczelnie i kierunki niezwiązane w żaden sposób z techniką. @Martynax, ZIP na wydziale mechanicznym lub pokrewnym dobrej politechniki zawsze jest lepszym wyborem od tego samego kierunku na uczelniach innego typu, nie wspominając już o jakichś dziwolągach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...