LuzMisiek Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Witam , rekrutacja nadal trwa, a dostaje info, ze trzeba wysłac jakieś dokumenty. Dlaczego mam je wysłac teraz, jak nawet nie ma wyników ogłoszonych? Nawet nie jestem pewny, czy chce iść na tą uczelnie, wyniki maja byc ogłoszone 11, a ja jeszcze aplikuje na inna uczelnie, gdzie wyniki sa podane dopiero 24 wrzesnia. Ile mam czasu na akceptacje podjęcia studiów jeśli się dostane, bo zależy mi bardziej na tych drugich? Cytat W terminie od 04 września do 09 września 2020 roku prześlij lub złóż komplet dokumentów do Punktu Rekrutacyjnego UTP. Niedostarczenie w terminie kompletu dokumentów oznacza rezygnację ze studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Chodzi o to co zawsze na tego typu uczelniach. Rekrutacja trwać będzie do końca września a karzą Ci złożyć dokumenty żeby wiedzieli ilu mają chętnych na studia. Dokumenty można przenieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuzMisiek Opublikowano 6 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 A jak opłace rekrutacje, ale nie dostarcze dokumentów do 9 września. To oznacza, że z automatu jestem odrzucony? Bo tak wynika z ich tekstu Cytat Niedostarczenie w terminie kompletu dokumentów oznacza rezygnację ze studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Teoretycznie tak. Jednak moim zdaniem i tak później możesz rekrutować się ponownie, ponieważ uczelni będzie zależało żebyś u niej studiował że względu na kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 3 godziny temu, LuzMisiek napisał: Witam , rekrutacja nadal trwa, a dostaje info, ze trzeba wysłac jakieś dokumenty. Dlaczego mam je wysłac teraz, jak nawet nie ma wyników ogłoszonych? A co za problem dostarczyć kopie dokumentów albo nawet skany, jeśli taka opcja jest dopuszczalna? Przecież żadne oryginały nie są zabierane. Poza tym - zapoznanie się z regulaminem rekrutacji powinno być pierwszym podjętym przez Ciebie krokiem. Wtedy byś wiedział, kiedy kandydat staje się studentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...