Ass Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Na kierunku ZARZĄDZANIE W SEKTORZE USŁUG GASTRONOMII I HOTELARSTWA widziałam, że oprócz studiów stacjonarnych są też wieczorowe. I właśnie o te drugie mi chodzi. Jak one wyglądają i wgl jakieś info o tej uczelni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Nie ma takiego kierunku. Istnieje kierunek Podyplomówki z zarządzania a to co piszesz to specjalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Nie słyszałem o wieczorowych innych niż lekarski, weterynaria i prawo. To opcja o tyle kiepska, że musisz płacić jak za zaoczne weekendowe, ale już nie popracujesz sobie tyle samo, skoro zajęcia zaczynają się 14-15 i trwają do 20-21 od poniedziałku do piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Wieczorowe zajęcia często odbywają się że stacjonarnymi. Różnica taka, że musisz za nie płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ass Opublikowano 6 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 ok. dzięki. a coś o tej uczelni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Solidna uczelnia. Jak w każdym mniejszym mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...