jarek77 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Witam,znalazłem w ofercie studiów kierunek architektura informacji (na UMK w Toruniu),chciałbym zapytać co sądzicie o tym kierunku studiów jak i samej uczelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Uczelnia jedna z najlepszych w kraju. Ma status uczelni badawczej i jako jedna z niewielu występuje w rankingach międzynarodowych. A tylko te są obiektywne. A co chciałbyś robić po takich studiach? Bo ja nie mam pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek77 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 np.praca analityka internetowego czy jako pozycjoner seo,lub jako researcher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Raczej nie. Wydział filozofii i nauk społecznych. To podejście humanistyczne do tematu. Po tym kierunku raczej praca związana z zarządzaniem i edytowaniem treści w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 To raczej takie kolejny udziwniony kierunek, żeby ściągnąć więcej studentów. Organizuje to ten sam instytut co dziennikarstwo, więc będzie to dość podobne do studiów dziennikarskich, czyli niczego sensownego się tam raczej nie nauczysz. A robić po tym będziesz mógł mniej więcej to samo, co możesz robić bez studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz00 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Też myślę, że strasznie wymyślają z tymi kierunkami.. Coraz ich więcej a sporo takich wymieszane z poplątanym. Nie wiem co o tym myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...