ollaa10 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Witam, chciałabym się dowiedzieć czy mam jakieś szanse na studia zaoczne na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie na kierunku Podyplomówki z marketingu i komunikacja rynkowa lub europeistyka? Matura niestety poszła mi dość średnio: j.polski pd-50% j.polski roz-60% matematyka pd-78% matematyka roz-38% j.niemiecki pd-45% j.niemiecki róż-35% Są to przewidywane wyniki których mniej więcej mogę się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Na niestacjonarne biorą praktycznie wszystkich składających więc moim zdaniem tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 6 godzin temu, Łukasz napisał: Na niestacjonarne biorą praktycznie wszystkich składających więc moim zdaniem tak. Zależy. Istnieją uczelnie i kierunki, na których progi na niestacjonarne są wyższe niż na większość stacjonarnych. Ale rzeczywiście tego przypadku to nie dotyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...