MaxiKingPL Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Witam ! Nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat kierunku „podatki i doradztwo podatkowe” (UG). Czy warto wziąć ten kierunek pod uwagę czy lepiej wybrać się na prawo bądź fir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Co masz na myśli warto? Zdecydowanie lepiej wybrać FiR na I stopien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxiKingPL Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Chodzi mi o perspektywy jakie daje skończenie tych kierunków. Rozumiem, że lepiej wybrać FiR bądź prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Prawo to zupełnie inna dziedzina. Z ekonomii na I stopień dobrze wybrać fir lub po prostu ekonomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxiKingPL Opublikowano 21 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Uściślając pytanie, chodzi mi o wykonywanie zawodu doradcy podatkowego. Stąd bierze się dylemat nad FiRem lub prawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Prawo nie ma nic z tym wspólnego. Prawo podatkowe robi się na studiach podyplomowych w rok czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 FiR na UG jest na wydziale zarządzania w Sopocie, który jest na tyle lajtowy, że nie brakuje tam ludzi robiących na raz dwie magisterki z różnych tamtejszych kierunków i mających przy tym zupełnie normalne życie z czasem na rozrywkę, imprezowanie itp. Odnośnie tego, czy warto - pojęcie względne. Na pewno bardziej ogólne kierunki typu FiR umożliwiają pracę na większej liczbie stanowisk niż PiDP, które zgodnie z nazwą skupia się na wybranej tematyce. Wybór należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...