bielak Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 W tym mieście jako student można nieźle pożyć Studiowałem tak jakiś czas i nie narzekam, ludzie byli gościnni nie miałem problemu z mieszkaniem i pracą polecam to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 gorzej z imprezami trzeba specjalnie jeździć do sopotu - co nie zawsze jest takie wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlov Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Sopot jest przecież tuż obok Gdańska, w 20 parę minut przejedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek45 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 czy w Gdańsku jest jakaś dobra szkołą językowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nouail Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 gorzej z imprezami trzeba specjalnie jeździć do sopotu - co nie zawsze jest takie wygodne W Gdańsku też są kluby i puby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaB Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Troche maja słabo rozwinieta tam ta sieć.... W porównaniu z gigantami takimi jak Warszawa czy Wrocław.... słabo wypada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 o jakiej sieci Pani myśli? Restauracyjno, imprezowej? To trochę dziwne bo duża część spędza tutaj urlopy, a Sopot znajduje się kilka km od największych uczelni w Gdansku. Całe Trójmiasto jest jednym z najlepszych miejsc do życia i studiowania w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackJack Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 pytanko do studentów z Gdańska, wybieram się na tamtejszą WSB, czytałem o informatyce na tej uczelni i znalazłem specjalność Eko-Informatyka , może mi ktoś naświetlić co to ma być? co się po tym robi? http://www.wsb.pl/gdansk/kandydaci/informatyka-kierunkiem-przyszlosciwchodziłem w opis kierunku, ale chodziło by mi o opinie osób, które to studiują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Kierunek to Informatyka, specjalność eko-informatyka. Specjalnością bym się tak bardzo nie przejmował. Jest to normalny kierunek informatyka, tylko przedmioty dodatkowe są pod kątem zastosowania tej studia.net/informatyka w branzy ekologicznej:) WSB to dobry wybór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolarz Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 studiuje w Gdansku na http://gsw.gda.pl/ i uwazam ze to miasto jest super. Jest gdzie isc poimprezowac, posiedziec po prostu przy piwie czy zjesc cos. Poza tym blisko do Spotu - 20 minut to niewiele, w Warszawie też jedziesz tylko np. z młocin do centrum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 No akurat GSW znajduje się na plazy więc imprezować masz gdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasieńka Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja mam przyjaciółkę w Gdańsku, akurat studiuje na polibudzie. Według niej to super uczelnia i jest bardzo zadowolona, że tam poszła. A imprez też podobno nie brakuje. Zresztą z tego co widziałam, to uczelni w Gdańsku jest sporo, tu można o nich poczytać: www.gdansk.studia.net Sama zdecydowałam się co prawda na Warszawę, ale po prostu tu miałam bliżej. Za to waham się czy drugiego stopnia nie robić na Pomorzu, w sumie otoczenie dużo ładniejsze, a możliwości podobne. Ale to i tak jeszcze ponad rok mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Starowka gdanska jest dosc rozlegla, jest gdzie poimprezowac. Do tego kilka roznych miejscowek plazowych. Do Sopotu na bibe da sie dojechac w 20 min z centrum Gdanska SKMka, z Wrzezzcza, UG czy PG jeszcze szybciej, a dla chcacego to i tramwajem do konca Gdanska i kawalek pieszo Studentow multum, wiec wystarczy poznac ludzi i ma sie tez do dyspozycji mieszkania na domowki. No i akademiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...