gajowy Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Witam, W tym roku piszę maturę. Chciałbym studiować informatykę tylko nie wiem, które studia wybrać ;/ Z rozszerzeń liczę sobie : matematyka ok80%, informatyka 70%, angielski 65% Chodzi mi o czystą informatykę i głownie o politechniki jakieś. Którą uczelnie polecacie i czy będę miał mozliwość gdzieś dostać się z takim wynikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Ale czysta informatyka to chyba bardziej na uniwersytecie. Wejdź sobie na studia.pl/informatyka Tam masz oferte różnych uczelni prowadzących ten kierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajowy Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Chciałbym bardzo politechnikę. Liczę na odpowiedzi studentów, gdzie z takim wynikiem mogę się dostać. Z próbnej studia.net/informatyka ostatnio miałem 65 % więc troszkę spadło liczmy (60-70)% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 "Czysta" informatyka i politechnika wykluczają się, w tym celu powinieneś udać się na wydział matematyki dowolnego uniwerku. Na uczelniach technicznych informatyka ma zwykle trochę zapychaczy w postaci niezwiązanych z kierunkiem przedmiotów elektrycznych itp. A propos gdzie - sprawdź progi, wiele uczelni publikuje co roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hhej11 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Witam, jakie progi na informatykę do Gdańska (politechnika) . Gdy patrzyłem to próg jest 92 z kawałkiem ale patrząc na wzór który podaje uczelnia do obliczania punktów. To ten próg wydaje się przyzwoity(50 studiuj matmę rozsz i 50 infa rozsz)? Czy zle coś liczę? 50 pkt +50pkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...