yung20 Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Cześć, Zakwalifikowałem się na Dziennikarstwo i Komunikację Społeczną na UŚ w Katowicach. Termin złożenia dokumentów był do dzisiaj 19-07-2019 do godz. 14. Niestety z powodu problemów z transportem( samochód zepsuł mi się po drodze) nie udało mi się dzisiaj złożyć tych dokumentów. Chciałbym dowiedzieć się, czy istnieje jakaś szansa na to, bym mógł złożyć te dokumenty np. w poniedziałek? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 A jak zepsuł Ci się samochód to zadzwoniłaś do dziekanatu i poinformowales o zaistniałej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yung20 Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Niestety nie, internet tam strasznie wolno chodził i nie było szans, by jakakolwiek strona się wczytała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Coś takiego może zostać potraktowane jako umyślna rezygnacja. Oby tak się nie stało (odpukać), ale kiedy w przyszłości będziesz starał się o pracę, to potencjalnego pracodawcę nie zainteresuje awaria środków komunikacji lub łączności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...