Bezimienna Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Studiowalam przez rok kierunek, który niezbyt mnie interesował. Od października zaczynam inny, na innej uczelni, ale zauważyłam że niektóre przedmioty, które już miałam mi się powtorza, dlatego chciałabym przenieść oceny, ale zastanawiam się czy będzie to możliwe. Na poprzedniej uczelni wszystkie przedmioty mam zaliczone i od sierpnia miałam zacząć praktykę, ale ze względu że dostałam się gdzie indziej chce z niej zrezygnować. Czy z zaliczonymi samymi egzaminami, bez praktyki będę mieć jakby zaliczony rok i będę mogła przenieść oceny na nową uczelnie, czy muszę te przedmioty zaliczać od nowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 nie ten dział, przenoszę. Sytuacja omawiana wielokrotnie na forum. Proszę poczytać. Co do samego pytania, to przepisanie oceny jest dobrą wolą prowadzącego i może się odbywać tylko wówczas jeśli program danych zajęć jest taki sam, zgadza się też liczba godzin, a i tak prowadzący nie musi tego uznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...