chmolige Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Witam serdecznie, obecnie zastanawiam się nad dwoma kierunkami studiow na ktore zostalem przyjety. 1) kierunek logistyka na WAT 2) Podyplomówki z zarządzania i Inżynieria Produkcji SGGW Osobiście bliższa jest mi chyba kierunek logistyka na WAT, ze wzgledu na to ze caly czas pracowalem na magazynie obslugujac wozek widlowy i co nie co wiem jak to wygląda, oczywiście tylko ze strony obsługi systemów logistycznych w zakładach pracy. Jeśli chodzi o mnie, to temat wyglada tak, ze zawaliłem maturę w 2017 roku (nie zdałem z matematyki) i w 2019 pod koniec stycznia postanowilem, ze zaczynam sie ostro uczyc i wytrwale to robilem wiedzac ze mam niewiele czasu zwazywszy na to, ze ludzie się uczą do tego 3 lata, a ja miałem 3 miesiące. Koniec końców matematyka (podstawowa oczywiście) wyszła mi najlepiej na świadectwie maturalnym, bo prawie 80 procent, z czego jestem niesamowicie zadowolony. Reszta przedmiotow na maturze to oczywscie polski i ang(podst i rozszerzenie). Jednak z fizyką naprawdę dawno nie miałem kontaktu, lecz zalezy mi na tych studiach i na nauce, wiec nie bede odpuszczał czegoś, co na samym starcie moze sie okazac dla mnie za trudne(bo matematyka tak samo wyglądała)... Czy ktoś z was może się odnieść do tego, który kierunek wybrać w mojej sytuacji? Wiadomo, że decyzja nalezy do mnie i powinienem kierować sie tym co chce robic i jest mi blizsze, ale potrzebuje odniesienia osoby w temacie.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
challenginggirl Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Po logistyce łatwiej o pracę. Może spróbuj już teraz zacząć powtarzać fizykę do października? Masz 2,5 miesiąca, skoro w 3 nauczyłeś się na taki ładny wynik z matematyki, może z fizyką też się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmolige Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 To nie jest zły pomysł, czyli ta fizyka jest tam na takim poziomie, ze warto sobie zacząć przygodę samemu tak? W kazdym razie czy jest do niej tyle pomocy w internecie co do matematyki? bo naprawdę nei orientuje się w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Identyczny temat był walkowany tydzień temu. Proszę użyć wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...