DarthuS Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Witam, złożyłem papiery do następujących szkół, na następujące kierunki. Problem polega na tym, że nie potrafię zdecydować, którą uczelnie wybrać, czym się kierować przy wyborze szkoły? 1. Uniwersytet Zielonogórski -Logistyka(niestacjonarne) -Specjalizacja: Podyplomówki z zarządzania logistyczne w przedsięciorstwie 2. PWSZ w Legnicy -Logistyka i transport(niestacjonarne) -Specjalizacja: Inżynieria procesów logistycznych i transportowych 3. Uniwersytet Jana Wyżykowskiego w Polkowicach -Logistyka(niestacjonarne) -Zarządzanie logistyczne w przedsiębiorstwie. Najbliżej mam do Polkowic(~15km), do Legnicy i ZG mam około 60km. Opłaty za studia niestacjonarne: Polkowice(1760/semestr), Legnica(2700/semestr), ZG(1900/semestr). Może którąś szkołę polecacie/odradzacie z ww? Nie wiem na którą uczelnie mam się zdecydować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Z tych 3 to chyba Zielona Góra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...