Hehe_ Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Cześć, gdzie mam większe szanse na dostanie się na FiR? Z moich obliczeń na UMK wychodzi mi 72,5 pkt, natomiast na UE to 202 pkt. Z tego co przeglądałam ubiegłoroczne progi to na UE to niemożliwe się dostać z taką ilością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Poznań jest dużo większym miastem i tam może być więcej chętnych na 1 miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hehe_ Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 A które miasto jest lepsze do studiowania i ogólnie do mieszkania w nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Kujawsko-pomorskie ma słaby rynek pracy, spore bezrobocie, a Toruń to niewielkie miasto. Może i jest przyjemne do studiowania, ale potem może być słabo ze znalezieniem chociażby sensownego stażu. Dlatego ludzie ciągną raczej to Poznania, bo to większe miasto i szersze perspektywy. No ale jak się nie dostaniesz, to nie ma o czym mówić. Możesz się co najwyżej przenieść tam później na magisterkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hehe_ Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Dziekuję za odpowiedź, zobaczę co z tego wszystkiego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...