Berys12 Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Witam, mam pytanie. Czy umcs prowadzi dodatkowe terminy rekrutacji, dla ludzi, którzy nie zdali matury w pierwszym terminie? Chcę po poprawce w sierpniu pójść na kierunek bezpieczeństwo wewnętrzne, o ile będą miejsca. Czy miał ktoś podobny przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Tak. Są 2 i 3 rekrutacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berys12 Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 58 minut temu, Łukasz napisał: Tak. Są 2 i 3 rekrutacje. Tak wiem, ale ta 3 jest chyba jeszcze w lipcu, chyba, że ja źle rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 To zależy od uczelni. Jeśli nie będzie miał a kandydatów to jest szansa i że we wrześniu Cię przyjmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...