Wiksa97mat Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Witam , chciałabym się wybrać na studia na kierunek kosmetologii. Czy mógłby ktoś polecić jakąś uczelnie ? Chodzi mi o studia niestacjonarne, ponieważ pracuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Studia.pl/kosmetologia Polecam wejść i poczytać. Są też uczelnie. Nie wybrałaś nawet miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiksa97mat Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Dziękuję, odwiedzałam już tą stronę. Miałam nadzieje że może ktoś coś podpowie Ciężko jest wybrać ,opinie są różne..wiele dyskusji o rożnej tematyce na poszczególnych uczelniach jest na tej stronie. Wybór należy do mnie czas się na coś zdecydować, pozdrawiam ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Moze jednak powiesz nam o jakich miastach myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...