Muszkieter965 Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Witam, czy orientuje się ktoś czy na AGH w Krakowie jest możliwość płatnego studiowania dziennego jeśli nie dostanie się na wybrany kierunek? Proszę o odpowiedz, ponieważ nie mogę nigdzie znaleźć tej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Płatne studia są wówczas traktowane jako niestacjonarne a zajęcia realizowane w trybie stacjonarnym ze względu na oszczędności. Kiedyś były takie studia - nazywały się wieczorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muszkieter965 Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Dziękuję za odpowiedz. Czyli w takim razie jeśli dostanę się na studia niestacjonarne to zajęcia będą prowadzone w trybie takim jak stacjonarne z tą różnicą że będę musiała po prostu zapłacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Nie. Mówię tylko że tak się zdarza i nie są to wówczas wszystkie zajęcia. Obecnie nie ma już takiego trybu studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Adminie, znów opowiadasz bajki. Oczywiście, że studia wieczorowe istnieją. Studia niestacjonarne mają dwojaką formę. Mogą być zaoczne, czyli weekendowe, ale mogą być też wieczorowe. Na wielu uczelniach zajęcia wieczorowych rzeczywiście odbywają się po południu, ale na niektórych kierunkach i uczelniach wieczorowi chodzą z dziennymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Na wielu uczelniach... ja nie znam tych wielu uczelni. Wiele uczelni zrezygnowało z tego trybu lub połączyło go ze stacjonarnymi. Znowu ahuagu prowadzisz obraźliwą retorykę, nie tędy droga. Nie życzę sobie Twoich komentarzy w moją stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Twoje przewrażliwienie jest męczące. "O matko, skrytykowała mnie, ratunku hejt". Wieczorowe zamknięto na tych mniej popularnych kierunkach, na które w dobie niżu wszyscy zaczęli mieścić się na dzienne. Moja alma mater dalej trzepie kasę na wieczorowych na wszystkich bardziej obleganych kierunkach (sinologia, japonistyka, koreanistyka, anglistyka, italianistyka, iberystyka, prawo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Medyczne w większości mają niestacjonarne z zajęciami razem z dziennymi. Rzadziej weekendowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...