joh Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Chciałbym się zapytać bardziej zorientowanych użytkowników czy z takimi wynikami mam szansę dostać się na studia dzienne: Socjologia, psychologia. Bardziej mi chodzi o jakieś mniej prestiżowej uczelnie w Warszawie. Nie ukrywam, że tam byłoby najwygodniej. Oczywiście będę kandydować też na uksw, choć mam świadomość, iż szansę mam nikłe, patrząc na progi z lat poprzednich. J. pol. pod - 60% J. pol. roz. - 60% Matematyka pod. - 50% J. ang. pod - 98% J. ang. roz. - 62% Jakbyście mogli, to podajcie też jakieś inne kierunki, zbliżone do tych, które wymieniłem, a na które mam większą szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Wejdź sobie na studia.net/humanistyczne i masz całe spektrum zbliżonych kierunków. Nikt Ci nie powie czy się dostaniesz. Na psychologię małe szanse. Na socjologie powinieneś się dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...