Karo12 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Witam, Czy studiował ktoś na kierunku ,,finanse i rachunkowość" na UE we Wrocławiu? Jakie macie opinie? Czy jest to dobra uczelnia? Jakie szanse znalezienia po niej pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 To dobra uczelnia. Kierunek daje duże możliwości ale to od Ciebie zależy jak to wykorzystasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo12 Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 41 minut temu, Łukasz napisał: To dobra uczelnia. Kierunek daje duże możliwości ale to od Ciebie zależy jak to wykorzystasz. Moje wątpliwości wynikały z opinii znalezionych w internecie, na temat poziomu wymagań. Dziękuję serdecznie za odpowiedź;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 opinie negatywną w internecie znajdziesz o wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trejd Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Ja studiowałem! Uczelnia zdecydowanie wybitna nie jest (zależy oczywiście do którego uniwersytetu benchmarkujesz), ale jakiś tam poziom trzyma i jest paru bardzo dobrych dydaktyków. W przypadku pracy, nie ma najmniejszych problemów ze znalezieniem zatrudnienia i nawet jeśli plasujesz się raczej w środku stawki pod względem umiejętności czy wiedzy to możesz fajnie na tym wyjść. Pewnie Twoja kariera po UE Wroc rozpocznie się w jednej z wrocławskich korporacji, ale nie uważam, że to powód do stygmatyzowania! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo12 Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Na jakim kierunku studiowałeś? Wybieram się na FiR. Jak ta uczelnia wypada na tle innych w skali kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trejd Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Licencjat robiłem na kierunku FiR na wydziale ZIF, a studia magisterskie na kierunku MSiF. Problem taki, że na uczelni w zeszłym roku nastąpiła reorganizacja programu studiów, i jak wcześniej mówiło się, że wydział ZIF ma przewagę nad NE pod względem programu i dydaktyków, tak teraz nie mam pojęcia czy są dwa FiR-y w ogóle, ani który wydział lepszy. Jeśli chodzi o porównanie uczelni do pozostałych w kraju to wg mnie nie ma podjazdu do SGH, a pomijając uczelnie prywatne (np. ALK) to bije się o drugie miejsce wśród uniwersytetów ekonomicznych z UE w poznan.studia.net. Nieco gorzej wypada UEK czy UE w Katowicach. Kompletnie nie ma co porównywać z uczelniami typu WSB czy DSW, bo to są raczej "pseudo uniwersytety" dla ludzi z mniejszymi ambicjami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...