dzastaa Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Dostałam się na UKSW na administrację. Jednak to nie jest jedyna uczelnia, na którą dostałam się na ten kierunek. Proszę o pomoc!! Co sądzicie o administracji na UKSW?? Wogóle o samym UKSW?? Jakie jest podejście dziekanatu do studentów? Czy dużo osób zdaje egzaminy?? Jakie jest podejście UKSW do osób niepełnosprawnych??? Proszę o pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Podbijam temat. też dostałam się na administracje i chętnie dowiem się jakie jest podejście UKSW do osób niepełnosprawnych? Dostałam się na UKSW na administrację. Jednak to nie jest jedyna uczelnia, na którą dostałam się na ten kierunek. Proszę o pomoc!! Co sądzicie o administracji na UKSW?? Wogóle o samym UKSW?? Jakie jest podejście dziekanatu do studentów? Czy dużo osób zdaje egzaminy?? Jakie jest podejście UKSW do osób niepełnosprawnych??? Proszę o pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Zapraszam https://www.facebook.com/groups/218484638300178/members/?order=default&query=justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti22 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 ja mam sporo znajomych na UKSW. a w zasadzie miałam, bo większośc uciekła do Łazarskiego, czyli mojej uczelni. UKSW raczej nie jest prostudencka, atmosfera słaba i "katolicka"... zależy kto co lubi, ale wiedzę zdobędziesz taką samą np właśnie na Łazarskim, tyle, że w duuużo lepszej atmosferze i będziesz miała dużo większą satysfakcję z samego studiowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...