Xnidhck Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Za niedługo muszę zdecydować o czym pisac prace licencjacka i kompletnie nie mam pojęcia. Strasznie dużo pomysłów ale nie na moje możliwości, chciałam coś w stronę marketingu, ale tez nie do końca da się do tego stworzyć ankietę. Jak znaleźć temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 A po co Ci ankieta? Przecież lepsze są badania jakościowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xnidhck Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 No tak, ale z tego co się orientuje one są drogie w przeprowadzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Nie rozumiem? Dlaczego drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xnidhck Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 A w jaki sposób można zbadać np. Konstruowanie obrazu Ja przez marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 możesz uszczegółowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xnidhck Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Czym ludzie się kierują w wyborze konkretnych rzeczy, uzasadniając ze to ich styl, ze to do nich pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Przekonany jestem że tutaj nie ma żadnego problemu. Wywiad pogłębiony i tyle. Odpowiednią grupa docelowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xnidhck Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Ale przecież nie mam żadnego doświadczenia w robieniu wywiadów, dlatego na początku wspominałam o ankiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 jak to? Na studiach nie było metodologii badań? Przecież to podstawowy przedmiot na studiach I stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xnidhck Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Była metodologia, ale nikt na niej nie uczył przeprowadzania wywiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 nie uczył o badaniach jakościowych? to dziwne. Podejdz na dyżur do ćwiczeniowcy z tego przedmiotu i na pewno Ci pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...