wersus29 Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Od razu mówię, sprawdzałam progi, ale chodzi mi o konkrety wybralam: kieruje się na SGGW jednak można tam złożyć jedynie na 1 kierunek w pierwszej rekrutacji. Jestem zainteresowana składaniem na: gospodarkę przestrzenna, finanse i rachunkowość oraz logistykę. Powiem szczerze, z matmy jestem zwyczajnie przeciętna. Na maturze zdana tylko podstawa. (Okolo 60%) zdawalam tez rozszerzenie z polskiego, z wosu geografii i angielskiego. (Podstawę z polskiego i ang tez) Z tymi przedmiotami, i wynikiem z matmy, ale podstawowej jest szansa na dostanie się na FiR albo gospodarkę albo logistykę? Który byście bardziej w moim przypadku celowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 a co masz na myśli mówiąc w "Twoim przypadku" skąd ktoś ma wiedzieć co to znaczy Twój przypadek? Nie jesteś orłem z matmy a 2 z 3 kierunków są wybitnie powiązane z matematyką. Na gospodarce przestrzennej trzeba do tego dobrze rysować, m.in. rysunek techniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wersus29 Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 13 minut temu, Łukasz napisał: a co masz na myśli mówiąc w "Twoim przypadku" skąd ktoś ma wiedzieć co to znaczy Twój przypadek? Nie jesteś orłem z matmy a 2 z 3 kierunków są wybitnie powiązane z matematyką. Na gospodarce przestrzennej trzeba do tego dobrze rysować, m.in. rysunek techniczny Chodzi mi głównie o to, ze dochodziły mnie słuchy i czytałam po opiniach, ze na sggw jest lżejsza matematyka niż na np pw czy UW. Jestem w stanie się uczyć, dlatego decyzuje się na studia, jednak chce wiedzieć czy przeciętne umiejętności wystarcza, czy odpuścić sobie te kierunki. Panie Łukaszu, 2 z 3 kierunkow? Tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 bez gospodarki przestrzennej. Chociaż i tam się przyda matematyka. Lżejsza? nie sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...