Jaslodowy Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Jakich stand-upowców polecacie. Jak dla mnie genialne są występy Rafała Paczesia. Szczególnie jego program "Puder do cery zimnej". No geniusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRG Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Poza Rucińskim i Gizą, to jeszcze Nowaczyk się zaczyna trochę rozkręcać, bo inni to według mnie po prostu nie mają do tego głosu i charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neferetar Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Bry stand - up w Polsce to nowy gatunek. Wielu próbuje w nim swoich sił, z różnym efektem.... Teraz Adam Małczyk Formacja Chatelet również spróbuje swoich sił na deskach stand -up'owych. Wybieram się zobaczyć. Jak ktoś jest z Krakowa i jest zainteresowany (https://www.facebook.com/events/2317011121951265/) Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sena Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Mieszko Minkiewicz też jest świetny. Polecam jego materiał "Hihilista" na YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galian Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Miło się Gizy słucha, na polskiej scenie można nazwać go stand-uperem, który w swoich występach poza "śmieszkowaniem" wnosi pewien przekaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvik Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Bartosz Zalewski, przemawia bardzo mocno do mnie jego abstrakcyjny humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...