torbadt Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Witam. Mam dosyć skomplikowane pytanie. Od września nie jestem już studentem mojej uczelni. Zakończyłem na pierwszym roku z kilkoma nie zaliczonymi przedmiotami. Miałem nadzieję, że zdążę wszystko zdać więc nie zdążyłem na terminy rekrutacji. W dziekanacie dowiedziałem się że moge reaktywowac studia od lutego z tym, że muszę zapłacić za wszystkie nie zaliczone przedmioty. Do tego po zapłaceniu chciałbym sie odrazu przepisać na studia zaoczne. Jak myślicie czy to jest możliwe i czy się opłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Tak, Wchodzisz tak jakbyś miał repetę, możesz od razu złożyć wniosek na przyjęcie na studia niestacjonarne + poprawę niezaliczonych przedmiotów. Mogą być drobne różnice programowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...