Natalia Matusiak Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Witam, Aktualnie jestem w 3 klasie maturalnej i planuję wybrać studia prawnicze na uniwersytecie. Wybrałam 4 miasta: Poznań, Gdańsk, Toruń i Łódź. Chciałabym poznać opinie na temat tych uczelni, proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Wybierając miasto kieruj się tym gdzie będzie Ci najlepiej logistycznie dojechać i gdzie chciałbym zostać po studiach. Największe szanse daje Poznań i Gdańsk za to Toruń ma świetny uniwersytet. Łódź stawiam na końcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polerst Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 A ja wręcz odwrotnie, polecam Łódź, także bardzo dobry uniwersytet - i tak samo, jak UMK w Toruniu, czy UG - wydział prawa na UŁ ma ocenę "A". W dodatku to znacznie większe miasto niż np. Toruń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tcheinava Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Ja również polecam Łódź. Sam studiuję w tym mieście i bywam na wydziale Prawa. Masz nawet szansę spotkać samą Annę Marię Wesołowską, która od czasu do czasu prowadzi jakieś wykłady Miasto samo w sobie jest tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...