helpme! Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 siema:) mam ogromny problem:/ dostałam się na Podyplomówki z zarządzania i inżynierie produkcji na politechnikę do Poznania a jestem rezerwowa na materiałowej:? i nie wiem co teraz mam zrobić? ktoś ma jakies pomysły? zdawałam: polski P, angP, matme R i gegre R, w sumie myślę że moge sobei nie poradzić na materiałowej.. help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Przejrzyj program tej materiałowej, żeby ocenić, czy jesteś sobie w stanie na niej poradzić. Jak nie, to problem z głowy - składaj na ZiIP i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerej Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Hmm mam podobny problem. Dostałem się na oba kierunki na politechnice gdańskiej i nie wiem który wybrać, oba był zapasowe, jakbym nie dostał się na energetykę i teraz mam dylemat. Pomoże ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...