forkk Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Witam. Czy jak bede mial 30 lat to jak pójde na dzienne studia to czy bedzie to w miare normalne czy rówiesnicy beda patrzyc jak na dziwaka? Wiem że troche dziwne pytanie ale pytam powaznie. Mieliscie na studiach osoby na roku ktore miały 30 lat i wiecej? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Możesz iść. Temat był już na forum walkowany. Poczytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
challenginggirl Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Można iść, jeśli finanse pozwalają. Tak, miałam zarówno na jednym, jak i na drugim kierunku osoby po 30, a nawet po 40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świątek Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 To czy będziesz się czuł jak dziwak, będzie zależało od ludzi na jakich trafisz. Ja miałem na dziennych ponad 40-letnią kobietę, która po urodzeniu dwójki dzieci i ich odchowaniu postawiła wrócić na studia. Świetna babka z mega dystansem, sama kazała na siebie mówić "matka". Może nie zawsze po zajęciach można ją było wyciągnąć na piwo, bo rodzicielskie obowiązki wzywały, ale na uczelni zbratała się i dogadywała świetnie z każdym z nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominium Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 I poszedłeś na te studia? Jak wrażenia. Mi sie wydaje, że na każdych studiach jest ktoś starszy i kwestia jak się jesteś w stanie odnaleźć wśród "młodzieży". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...