StudentR97 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Mam sporo owoców aronii z których najlepiej byłoby zrobić wino. Co prawda nie mam żadnego sprzętu, ani żadnych dodatków. W ogóle nigdy wina nie robiłem, więc muszę się w to zaopatrzyć. Możecie mi podpowiedzieć, czy i co jest dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudentR97 Opublikowano 15 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 W dniu 9.09.2018 o 14:47, StudentR97 napisał: Mam sporo owoców aronii z których najlepiej byłoby zrobić wino. Co prawda nie mam żadnego sprzętu, ani żadnych dodatków. W ogóle nigdy wina nie robiłem, więc muszę się w to zaopatrzyć. Możecie mi podpowiedzieć, czy i co jest dobre? Winko, nastawione. Jeszcze wpadłem po drodze podczas szukania na drożdże piwowarskie http://forum.studia.net/topic/9095-produkcja-wina/ , chyba jeszcze pomyślę nad tym trunkiem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Haha Wkleiles zły link ze spamem;) Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...