MlodyKurczak Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Czołem. Sytuacja wygląda nastepujaco: zmienilem kierunek i musialem oddac legitymację. I mam pytanie: czy jesli mam decyzję o przyjeciu na studia to czy mam prawo korzystać z ulgi czy dopiero po 1 października jak już zostane oficjalnie studentem i otrzymam legitymacje? Nie chce placic pozniej mandatu gdyby sie okazalo ze nie moge korzystac ze znizki, dlatego wolę sie upewnic, aby potem nie miec problemów. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Dopiero jak dostaniesz legitymację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Ehh, szkoda. W tamtym roku pamietam, ze kupowalem miesieczny to wolaly ode mnie decyzje, ale moze to inna sytuacja. No nic, dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
challenginggirl Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 To zależy, na co miałaby być ta zniżka. Ja jeżdżę np. Kolejami Mazowieckimi i tam osoby niestudiujące, ale mające mniej niż 26 lat, mogą korzystać z ulgi 35 %. Trzeba wszystko sprawdzać w regulaminie przewoźnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...