Nataaala Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Poszukuję osób, które studiują/studiowały bezpieczeństwo żywności i mogłyby się wypowiedzieć w tym temacie. Zastanawiam się czy dobrze robię "strzelając" właśnie w ten kierunek. Sam w sobie bardzo mnie zainteresował, martwi mnie jednak czy w przyszłości będę miała szeroki wachlarz propozycji pracy. Przejrzałam wiele stron z opisami tego kierunku, ale wciąż mam wątpliwości co będzie dalej. Ktoś coś? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Hahha szeroki wachlarz propozycji pracy. Będzie cala lista kolejkowa. Naprawdę? Tak do tego podchodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nataaala Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 20 godzin temu, Łukasz napisał: Hahha szeroki wachlarz propozycji pracy. Będzie cala lista kolejkowa. Naprawdę? Tak do tego podchodzisz? Myślę, że to też ma znaczenie przy wyborze kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Nie powinno. Może być traktowane jako ciekawostka. Studia wybiera się by poszerzyć wiedzę zgodna z zainteresowaniem. A skąd wiesz co będzie za 40 lat? Wiesz co działo się 40 lat temu? Jakie zawody były topowe? Jakie to ma teraz znaczenie? A Ci ludzie dalej pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...