Skittles Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Cześć Wszystkim, chciałabym dowiedzieć się czy ktoś z was wie może coś na temat tego czy po licencjacie z dietetyki ( mój przypadek) muszę iść na studia magisterskie też z dietetyki? Czy mogę iść na jakiś inny kierunek? Szukałam w internecie czegoś na ten temat ale żadnych konkretów nie mam :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 To coś słabo szukałaś, bo od kilkunastu lat, odkąd mamy system boloński, po licencjacie możesz iść niemal na dowolne studia magisterskie (o ile spełniasz wymagania). Chyba nawet na Księżycu już o tym słyszeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 a co ma do tego dział przedstaw się? PRZENOSZĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...