marek77m Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Zdarza Wam się pić energetyki? Jak często pijecie i przy jakich okazjach typu sesja, czy też na co dzień Wam się zdarza pić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malutka Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Energetyki pije raz na ruski rok. (Ewentualnie w momencie gdy mam sesje -jednak preferuje się wyspać przed egzaminami, niż truć się.) Swego czasu byłam bardzo uzależniona od coli, ale w momencie diety przestawiłam się na wodę z cytryną O wiele lepsze rozwiązanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalinkaaa Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Najwięcej podczas sesji piję, bo dużo do ogarnięcia. Wtedy puszki Tigera walają się wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz93 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 To jest ZUO zaraz wyskoczy jakas menopauz, kaktus na czole czy 5 rak....:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...