Skocz do zawartości
Lukki

Zarządzanie UW próg

Rekomendowane odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Przy stabilnym łączu internetowym jakość IPTV jest bardzo dobra i nie gorsza od satelity. Główna zaleta to brak podatności na warunki atmosferyczne, żadnych zakłóceń przy śniegu czy wietrze które zdarzają się z anteną satelitarną. Dodatkowe funkcje jak nagrywanie w chmurze czy pause live TV są niedostępne na platformach satelitarnych a w IPTV to standard. Fiberway działa w Wieliczce i ma własną sieć światłowodową co daje stabilność potrzebną do dobrego IPTV. Sprawdź co mają w ofercie: https://www.fiberway.pl/telewizja/
    • Zastanawiam się nad zmianą z telewizji satelitarnej na telewizję przez internet od lokalnego dostawcy w Wieliczce. Martwię się o jakość obrazu, bo do satelity jestem przyzwyczajony i mam dobry sygnał. Czy telewizja przez internet może być równie dobra?
    • Samo wkuwanie testów bez rozumienia materiału to pułapka, szczególnie przy prawie cywilnym gdzie pytania potrafią być sformułowane podchwytliwie. Sama odpowiedź A B C D bez rozumienia dlaczego to ta opcja a nie inna to za mało. Zbiory testów z wyjaśnieniami są o niebo lepsze niż same testy bez komentarza, bo uczysz się rozumowania a nie odruchu. Takie materiały z omówieniem każdej odpowiedzi znajdziesz np. w LexLiber: https://lexliber.pl/prawo-karne
    • U nas na wydziale egzamin z prawa cywilnego jest w formie testu jednokrotnego wyboru, 40 pytań. Nie wiem czy uczyć się z samych testów czy jednak czytać podręcznik. Ktoś miał podobny format egzaminu?
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.