PoorGentleman Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Cześć, czy są może gdzieś udostępnione progi na Politechnice Gdańskiej z tamtego roku? Chodzi mi o punkty, jakie mieli kandydaci, a nie te wyznaczone minimalnie przez uczelnię. Przeszukałem fora i portale i nigdzie jakoś nie mogę się na to natknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 bo uczelnia ich nie udostępnia, lub stara się tego uniknąć. Zapytaj studentów, najlepiej na facebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty3590 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Bzdura, progi z zeszłego roku są dostępne na stronie uczelni: https://pg.edu.pl/rekrutacja/r.ak.-2017/2018 Podane wartości to liczba punktów jakie uzyskał ostatni kandydat na liście zakwalifikowanych na dany kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...