loku Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zamierzam studiować biologię na Unwersytecie Śląskim jednak obawiam się,że rozpoczęcie nauki na tym kierunku spowoduje,że nie będę miała czasu na realizowanie pasji,która wiąże się z częstymi treningami oraz weekendowymi wyjazdami.Dodam,że nigdy nie miałam problemów z nauką ,jestem ambitna i zaradna.Nie chcę dopuścić do sytuacji w której będę musiała całkowicie zrezygnować ze szkoły bądź pasji. Czy jest możlwość pogodzenia tych dwóch rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Skoro treningi, to domyślam się, że tą pasją jest jakiś sport? Przy uczelniach działają akademickie związki sportowe - zobacz, jakie sekcje są na UŚ: http://azs.us.edu.pl/index.php/sekcje-azs I popatrz, jak zazwyczaj wyglądają plany zajęć, wtedy najłatwiej Ci będzie ocenić, na ile by to wszystko ze sobą kolidowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loku Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Plan zajęć jest idealny,bardziej martwi mnie to czy będe zmuszona zakuwać dzień i noc Trenuję taniec, jednak nie jest to taniec towarzyski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 moim zdaniem dla chcącego nic trudnego i z pewnością uda Ci się pogodzić zarówno jedno jak i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja uważam, że nie możesz się przejmować na zapas. Po prostu spróbuj poukladać sobie wszystko jak będziesz mieć plan zajęć na studia. Z doświadczenia wiem, że prowadzący zajęcia cenią inicjatywę wśród studentów i np. możesz na różne zajęcia chodzić z inną grupą, tak żeby dopasować dni i godziny do zajęć tanecznych. Życzę powodzenia!!! Napisz proszę o swoje decyzji i jak Tobie wychodzi studiowanie i terningi? Może pochwalisz się co to za taniec i czy masz już jakieś osiągnięcia? Jeszcze raz powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Gdzie ten temat wylądował, w sugestiach dotyczących forum? Przenoszę do Działu: Czym kierować się przy wyborze studiów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...