Ewella97 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Hej, ja również witam jestem studentką pedagogiki, ale myślę o kolejnym kierunku .... Siemkaa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrianna Jankowska Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Witam jestem tegoroczna maturzystka . Zamierzam isc na kierunek taki jak : psychologia , pedagogika , logopedia lub filologia angielska ale niestety jeszcze nie moge sie zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Witaj na forum. Zapraszam do dyskusji w odpowiednich działach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...