SiemaBartek Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Witam! Otóż, wybieram sie w najbliższym czasie na studia. Zdecydowałem sie na studia niestacjonarne w Warszawie na kierunku budownictwo. Na maturze z dodatkowych przedmiotów zdawałem tylko matematyke na poziomie rozszerzonym. Znalazłem pięć uczelni na których jest ten kierunek zaocznie: Politechnika Warszawska, SGGW,UTH, WAT oraz WSEIZ. Problem jest w tym że nie wiem czym sie kierować przy wyborze uczelni, ciężko o jakies opinie itd. Może jest ktoś kto studiuje ten kierunek niestacjonarnie i się wypowie. Zależy mi aby ukończyć ten kierunek, też wynieść coś wiedzy, ale też żeby nie było z tymi studiami aż nadto pracy, żebym nie musiał poświęcać całej reszty wolnego czasu po pracy. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Wybór jest raczej oczywisty, PW to najlepsza politechnika w kraju. Ewentualnie WAT. SGGW specjalizuje się w czym innym, więc poziom tych kierunków technicznych będzie niższy niż w szkołach typowo technicznych. Pozostałe dwie to śmieszne prywatne szkółki, o których nikt nie słyszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...