madziawilczak Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Co sądzicie o tatuażach u kobiety? Od jakiegoś czasu mam kilka wzorków na oku, ale nie wiem czy to na pewno dobry pomysł. Są tu jakies panie z tatuażami, które podzielą się swoją opinią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecisek Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 ryzyko raka skóry i wydane pieniądze oraz zmniejszona szansa u pracodawcy tylko po to aby mieć tatuaż i się nim chwalić? co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewella97 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 zależy o jakim tatuażu mówimy. Ja na pewno bym nie zrobiła np. a twarzy czy na biuście. A gustowny tatuaż nie jest dzisiaj dużym problemem w pracy. Czasy się zmieniają…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatabrzo Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 mysle, ze jesli kobieta ma ochote na tatuaz to czemu nie? obecnie tatuowanie to sztuka i wiele wzorow wyglada jak dziela sztuki na skorze i w zaden sposob nie odbiera to kobiecosci itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malutka Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Wszystko zależy od miejsca, które wybierzesz oraz jakiej będzie wielkości Moim zdaniem nie odbiera to kobiecości + jeżeli potrafisz "sprzedać" swoją osobę na rozmowie kwalifikacyjnej to pracodawca przyjmie Cię do pracy. Ludzie nawet robią tatuaże w wieku 40, 50 lat Także nie bój się o to zbieraj pieniądze oraz myśl nad szkicem. Trzymam kciuki PS Polecam stronę: Jestem za akceptacją tatuaży w miejscach pracy - super fanpage na fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbit Heart Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Jakie to ma znaczenie, czy u kobiety czy u mężczyzny? Każdy ma prawo robić ze swoim ciałem co mu się podoba, a już na pewno to nie powinno zależeć od płci. Mnie osobiście tatuaże bardzo się podobają i w przyszłości na pewno jakiś sobie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dryblas25 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Zależy jaki tatuaż. Ja u kobiet wolę delikatniejsze wzory. Raczej nie dopuszcza sytuacji, żeby moja dziewczyna miała np. wytatuowane całe plecy. Ale każdy powinien decydować o sobie i nie patrzeć na poglądy innych. Chcesz zrobić? Podobają Ci się tatuaże? Rób śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamira Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Ja podziwiam kobiety, które są w stanie zdecydować się na jakiś tatuaż. Ja nie mam odwagi. Moim szczytem jest noszenie na bakier czapki kupionej na Niezłe Ziółko z napisem boska. Jeśli już miałabym zdecydować się na jakiś, musiałby być albo spektakularny, albo żaden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Nie każdy robi co chce ze swoim ciałem może za kilka lat wymyślą coś do usuwania tatuaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerosik Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Małe - jak najbardziej. Najgorzej wielkie i przede wszystkim na udach. Ale wiadomo, że to rzecz gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gratka Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 mi u kogoś się podobają, ale sama nie mam odwagi żeby sobie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...