AngeryReac Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Napisałam maturę i nie wiem co wybrać. studiuj matmę mi nie poszła, mam dobry angielski. Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Yyyy no ok, ale co chcesz robić w życiu? Ogólnie wybiera się raczej studia pod przyszyły zawód, a nie wybiera jakiekolwiek studia pod przedmioty maturalne (to drugie to świetna droga do bezrobocia). W ogóle już przedmioty na maturze powinnaś wybrać pod określone studia. Zamiast iść na cokolwiek, może zastanów się na spokojnie, co chcesz w życiu robić. Chyba masz mniej więcej jakąś orientację, czy wolisz być chirurgiem plastycznym czy bibliotekarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 To trochę za mało. Może jak nie wiesz co robić to po prostu idź do pracy. Popracujesz, zabierzesz dystansu i wtedy zdecydujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...