Gość Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Witam, mam pytanie odnośnie źródła jakim jest artykuł Czy mogę go użyć w pracy licencjackiej skoro autor również korzystał z innych źródeł? (tych na dole) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Nie możesz. Odnosisz się do swojego zrodla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Nie wkleiło mi linka. Chodziło mi o to, że na dole artykułu autor podaje źródła z których on korzystał. Czy ja mam to uwzględnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Nie. Masz podać link z którego korzystales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...