22p Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Mam trochę nieciekawą sytuację, maturę pisałam rok temu- matematyka podstawa-98%, angielski p.-84%, ang. r.-42%. Dostałam się tylko na UEK- kierunek msg i to dopiero w drugiej rekrutacji, poszłam na to, ale po I semestrze stwierdziłam, że nie dam rady z matmą (jestem po biol chemie) i również, ze nie chcę tego studiować. Pzez te kilka miesięcy podszkoliłam się z matmy z rozszerzenia i uważam, że nauczyłam się dużo, ale i tak maturę napisałam w tym roku słabo z matmy r (rok temu pisałam tylko podstawę), pisałam też ponownie ang r i może coś tam poprawiłam, ale niewiele pewnie. Muszę w październiku iść na jakieś studia. Myślałam nad fir, analityka gospodarcza, Kierunek ekonomia (w kolejności nieprzypadkowej) ale chyba w Krakowie nie mam szans? Na dzienne studia z tymi wynikami, na te kierunki, bo na UEK nie mam co liczyć, już się rok temu przekonałam, że za wysokie progi na moje wyniki. Na UJ nie ma progów, ale pewnie też na ekonomie nie mam szans sie dostac? Najbardziej chcę na fir chyba, nie wiem, lubię matmę, nie przepadam za uczeniem się na pamięc. NA fir mam szansę na Uniwersytet Rzeszowski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Na URz na pewno masz szansę. W Krakowie może być trudno. Mówisz że nie dałeś rady z matmy myślisz że na FiR dasz? Tam jest więcej matematyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
22p Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 5 godzin temu, Łukasz napisał: Na URz na pewno masz szansę. W Krakowie może być trudno. Mówisz że nie dałeś rady z matmy myślisz że na FiR dasz? Tam jest więcej matematyki. Właśnie teraz już myślę, że dam, bo się uczyłam z tego co było na rozszerzeniu w liceum i jeszcze się będę uczyć i wszystko w miarę rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 no masz jeszcze sporo czasu do października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...