MlodyKurczak Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Witam. Przepatrzyłem forum w tym temacie i mam parę pytań, bo jedne wpisy przeczą drugim: 1.Czy jeśli zrezygnuję i złożę rekrutację na nowy kierunek to czy są nadal jakieś limity ECTS i mi odtrącą obecne 60pkt, czy tego już nie ma? Pytam, bo w nowszych tematach pojawiła się informacja, że nie ma już limitu ECTS i można być znowu wiecznym studentem (oczywiście nie zamierzam ) 2.Jeśli chcę złożyć rezygnację ze studiów na obecnym kierunku to iść do dziekanatu i złożyć jakieś dokumenty (jeśli tak to jakie?) Liczę na Waszą pomoc! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 1. Było wiele razy w dziale rekrutacją. 2. Tak. Wystarczy podanie o rezygnację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 1. Wiem, że było, ale dużo jest tematów w których odpowiedź jest taka sama jak tutaj, znalazłem jeden temat w którym ktoś napisał, że już z tego limitu zrezygnowano, więc wolę się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Było dużo tematów w tym roku i w zeszłym w dziale rekrutacją i w dziale dziekanat. Wystarczy chcieć. Nie ma już limitu punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Okej, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madeline Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 1. Nie ma już limitu punktów. 2. Zazwyczaj jeszcze musisz donieść podbitą w różnych miejscach kartę obiegową, żeby Ci wydali dokumenty w dziekanacie. Zalezy od uczelni, ale przeważnie to jest: podpisane w akademikach, jeśli tam nigdy nie mieszkałeś, to raczej nie trzeba, w bibliotece głównej i wydziałowej, że nie zalegasz i w biurze karier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Obiegowka jest koniecznością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 A jesli mi te dokumenty nie sa potrzebne? Bo w sumie to i tak jest to kopia swiadectwa maturalnego, dowodu osobistego i podanie o przyjecie na studia, oryginaly mam u siebie. A i trzeba oddac legitymacje wraz z podaniem o rezygnacje z kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Tak, trzeba oddać legitymację. Wiele osób jest oszustami i mówią że zgubili ale wiem że uczelnie starają się ukrocic ten proceder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Nasza uczelnia do obiegówki dołączała gotowe pismo o zgubieniu legitymacji xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 To akurat jest słabe. Takie przyzwolenie na oszustwo. Pytanie czy też warto pochlebiac zlodziejom czy ludziom jeżdżącym bez biletów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiktt Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 9 godzin temu, MlodyKurczak napisał: A i trzeba oddac legitymacje wraz z podaniem o rezygnacje z kierunku? Dla jasności jeśli ktoś skończył 1. stopień to nie musi oddawać legitymacji do dnia 31 października roku ukończenia tych studiów. Cytat A jesli mi te dokumenty nie sa potrzebne? Bo w sumie to i tak jest to kopia swiadectwa maturalnego, dowodu osobistego i podanie o przyjecie na studia, oryginaly mam u siebie. Jakie to ma znaczenie czy te dokumenty są Ci potrzebne? Chcesz to odbierasz, nie chcesz to nie odbierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...