Bombel1999 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Cześć, jestem tegorocznym maturzystą, który potrzebuje pomocy. Zdaję mature rozszerzona z angielskiego i j.polskiego, patrząc na dotychczasowe wyniki I wiedze na temat tego czego musze sie douczyć, myślę że angielski zdam na poziomie ok 85-95% natomiast z polskim moze byc różnie ale mam nadzieje ze wynik 60%+ nie powinien być problemem. Chciałbym studiować filologię włoską w Krakowie, myślicie że z takimi wynikami mam szansę dostać się na UJ ewentualnie UP? Jakie jeszcze możecie mi studia polecić wiedząc o moich rozszerzeniach, o I chciałbym dodać ze interesuje mnie Kraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 To dość obiecany kierunek. Trudno powiedzieć postaraj się zapytać w dziale rekrutacji powinni podać progi z zeszlych lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombel1999 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Okej, dzięki a mam jeszcze pytanie, mianowicie jak to wygląda z akademikami? Nie chodzi mi o życie w nich a o to jak sobie zapewnić miejsce, to jakoś załatwia się przez uczelnię czy na własną rękę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Przez uczelnie. Piszesz podanie o akademik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...