Klentinio Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Witam mam do was pytanie, może dosyć kontrowersyjne. Przyjmijmy że jesteście cholernymi materialistami, liczy się dla was tylko kasa, nieważne co macie robić, w jakich warunkach ani gdzie byleby dobrze zarobić. Czy to w Norwegi, u Arabów w kopalni, w kamieniołomie, w brudzie w syfie, pod ogromną presją przez 12 godzin dziennie niema to żadnego znaczenia byleby zgarniać jak najwiekszy hajs. Jakie byście studia wybrali i ogólną ścieżkę życiową. Nie żebym był akurat taką osobą po prostu ciekawi mnie co sądzicie na taki temat. Z góry dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Nie wybrałbym żadnych studiów. Zalozylbym własną działalność. Studia nie są do niczego potrzebne jeśli chodzi o zarobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klentinio Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Teoretycznie tak ale w praktyce trzeba mieć pomysł i środki na otwarcie biznesu. Chodzi mi głównie o drogi kariery(studia) bo z biznesem to wiadomo ryzykowna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Tak, ale studia nie pozwolą Ci rozwinąć biznesu to już własny pomysł na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emill Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Żadne studia nie gwarantują wysokich zarobków, chociaż zależy, jaką sumę przez to rozumiesz. Inna sprawa, że studia są zbyt teoretyczne, aby od razu przygotować do bycia dobrym specjalistom w danej dziedzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...