michal84tbg Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Witam wszystkich. Czy może ktoś mnie poinformować jak nazywa się specjalizacja na kierunku studia.net/informatyka, jeśli chodzi o pisanie programów ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 programowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Trochę źle wpisałem nazwę tematu programowanie, pisanie programów, stron internetowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 To są nazwy specjalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 A - Inżynieria systemów informatycznych S - Systemy i sieci komputerowe T - Informatyka w przedsiębiorstwie Takie specjalności są a czym zajmowałbym się po takich specjalnościach bo nie znam się na temacie. pozdrawiam. Czy w którejś specjalności są te zajęcia o których pisałem wcześniej ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 jestem zaskoczony, nie znasz się na temat związanych z informatyką a pchasz się w ten kierunek? To największy błąd jaki można zrobić. Specjalność ma drugorzędne znaczenie, wiele razy o tym pisałem. To tylko kilka wybranych przedmiotów. Na II stopniu się wyspecjalizujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 trochę znam informatyczny świat, bo miałem informatykę w średniej szkole. Interesuje mnie też ten kierunek tylko nie wiem jak wygląda realny świat tej dziedziny. Wyobraźnia wyobraźnią a realia realiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Tak ale to kierunek dla osób już średnio obytych w realiach studia.net/informatyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 No to będę uczył się Tylko właśnie chciałbym wiedzieć czego uczyłbym się i jak wygląda takie programowanie ? czy spodobałoby mi się to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 to już tak naprawdę bardzo indywidualna kwestia. Pojedz na uczelnie na dni otwarte, uczelnie bardzo chętnie opowiadają o programie studiów i zaletach. Wówczas podejmij decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 No właśnie a na forum tutaj nie będzie takiego specjalisty, który wytłumaczyłby mi temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiktt Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 W dniu 29.03.2018 o 07:27, michal84tbg napisał: A - Inżynieria systemów informatycznych S - Systemy i sieci komputerowe T - Informatyka w przedsiębiorstwie Takie specjalności są a czym zajmowałbym się po takich specjalnościach bo nie znam się na temacie. pozdrawiam. Czy w którejś specjalności są te zajęcia o których pisałem wcześniej ? Sprawdź program studiów danego kierunku, tam będziesz miał wypisane jakie będą przedmioty i ile godzin w semestrze danego przedmiotu. 56 minut temu, michal84tbg napisał: No właśnie a na forum tutaj nie będzie takiego specjalisty, który wytłumaczyłby mi temat ? Tutaj masz np. kurs programowania w język Java (jeden z najpopularniejszych języków). Możesz sobie przejrzeć te 12 lekcji, to takie wprowadzenie. http://tnij.at/javaa To, że nie umiesz znaleźć informacji na temat programowanie nie wróży za dobrze. Te studia to nie tylko programowanie, tutaj masz wypisane przykładowe przedmioty:http://wazniak.mimuw.edu.pl/index.php?title=Przedmioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Przecież to są proste informację i na każdej uczelni będzie inaczej. Wystarczy na wybranej uczelni wybrać program kierunku i wszystko jest opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...