misiekxd25 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Witam, piszę do Was z racji pytania,jakie nurtuje mnie od jakiegoś czasu. W październiku rozpocząłem studia na politechnice,konkretnie wydziale mechanicznym. Po niespełna miesiącu,czyli jeszcze przed jakimkolwiek egzaminem,zrozumiałem,że nie jest to kierunek dla mnie. Wróciłem do rodzinnego miasta,poszedłem do pracy i wziąłem się za naukę do poprawy matury,aby dostać się na inny kierunek-również będący na tej samej uczelni,jednak w innym mieście. Nie składałem rezygnacji w dziekanacie,aby zachować legitymację i ulgi studenckie. Teraz,tak jak się tego spodziewałem dostałem list od dziekanatu,że została w mojej sprawie wszczęta procedura administracyjna,która niedługo skończy się zapewne kolejnym listem informującym,że zostałem z uczelni wyrzucony. Moje pytanie brzmi-czy będzie to miało jakieś następstwa w przypadku rekrutacji jesiennej na inny kierunek? Czy mimo że nie podszedłem do sesji,straciłem pełne 30 ECTSów czyli będę miał jakieś nieprzyjemnośći z tym związane na innym kierunku? Czy gdy zostanę pewnie na dniach wykreślony z listy studentów,pojadę odebrać dokumenty i zdać legitymację-będę mógł bez przeszkód rekrutować się na co innego zaczynając jakoby z czystą kartą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Bylo wiele razy na forum. Jest cos takiego jak wyszukiwarka z ktprej polecam korzystac. Regulamin forum to w jasny sposob wyjasnia. Odpowiedajac na Twoje pytanie. Nie bedzie to miało żadnego znaczenia. Chociaż to że okradles obywateli korzystając z legitymacji już nie jest godne pochwalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...