Skocz do zawartości
misiekxd25

wyrzucenie a rekrutacja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

piszę do Was z racji pytania,jakie nurtuje mnie od jakiegoś czasu.

W październiku rozpocząłem studia na politechnice,konkretnie wydziale mechanicznym. Po niespełna miesiącu,czyli jeszcze przed jakimkolwiek egzaminem,zrozumiałem,że nie jest to kierunek dla mnie. Wróciłem do rodzinnego miasta,poszedłem do pracy i wziąłem się za naukę do poprawy matury,aby dostać się na inny kierunek-również będący na tej samej uczelni,jednak w innym mieście. Nie składałem rezygnacji w dziekanacie,aby zachować legitymację i ulgi studenckie.

Teraz,tak jak się tego spodziewałem dostałem list od dziekanatu,że została w mojej sprawie wszczęta procedura administracyjna,która niedługo skończy się zapewne kolejnym listem informującym,że zostałem z uczelni wyrzucony. Moje pytanie brzmi-czy będzie to miało jakieś następstwa w przypadku rekrutacji jesiennej na inny kierunek? Czy mimo że nie podszedłem do sesji,straciłem pełne 30 ECTSów czyli będę miał jakieś nieprzyjemnośći z tym związane na innym kierunku? Czy gdy zostanę pewnie na dniach wykreślony z listy studentów,pojadę odebrać dokumenty i zdać legitymację-będę mógł bez przeszkód rekrutować się na co innego zaczynając jakoby z czystą kartą?

Bylo wiele razy na forum. Jest cos takiego jak wyszukiwarka z ktprej polecam korzystac. Regulamin forum to w jasny sposob wyjasnia. Odpowiedajac na Twoje pytanie. Nie bedzie to miało żadnego znaczenia. Chociaż to że okradles obywateli korzystając z legitymacji już nie jest godne pochwalenia. 

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Jakie macie zainteresowania? To pytanie otwiera drzwi do nieskończonych rozmów i pozwala poznać ludzi z zupełnie różnych światów. Hobby łączą ludzi i sprawiają, że życie staje się bogatsze, nawet jeśli różnimy się w wielu kwestiach. Warto dzielić się pasjami, bo to buduje autentyczne relacje oparte na wspólnych doświadczeniach. Czasem wystarczy jedno zdanie, żeby znaleźć bratnią duszę. Jeśli szukasz kogoś, kto podziela Twoje zainteresowania, ukraińskie kobiety randki to opcja dla tych, którzy chcą poznać kobiety z Ukrainy i Rosji zainteresowane poważnymi relacjami. Serwis umożliwia swobodne rozmowy i powolne budowanie więzi. Dzięki temu można znaleźć osobę, która nie tylko podziela pasje, ale też rozumie potrzeby. Warto zacząć od zwykłej rozmowy i zobaczyć, dokąd zaprowadzi.
    • Przy nastolatku na kilka lat warto kupić coś z regulacją wysokości bo rosną i biurko kupione teraz za dwa lata może być za niskie. Do małego pokoju biurko z nadstawką albo z półkami nad blatem pozwala zaoszczędzić miejsce na podłodze. Solidna konstrukcja to podstawa bo użytkowanie nastolatka jest intensywne. Sprawdź dostępne biurka w różnych wymiarach tutaj: https://elzap.eu/biurka,c-898 W sklepie znajdziesz spory wybór, 
    • Syn idzie do liceum i chcę mu kupić porządne biurko do nauki i gamingu. Ma małý pokój więc wymiary są ważne, ale zależy mi też żeby coś co kupię wytrzymało kilka lat i było naprawdę funkcjonalne.
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.